Přihlášení
Ztratili jste heslo?

KARDANKA Moje náhradní díly  +420 491 114 383, +420 733 672 188  info@kardanka.cz

Škubací vosk na dočištění drůbeže po škubaní peří HB 25...

Škubací vosk na dočištění drůbeže po škubaní peří HB 25...
Katalogové číslo: BR0325
Obrázek k výrobku 125893 - Škubací vosk na dočištění drůbeže po škubaní peří HB 25 kg - 5 plátů
Klikni pro zobrazení většího obrázku
Škubací vosk k dočištění škubané vodní drůbeže, snadno a rychle odstraní zbytky peří, možno používat opakovaně, 5 plátů=25 kg. Pokud Vás čeká škubání velkého množství kachen, hus a další drůbeže, bude toto velké balení přesně pro Vás. Pomocí škubacího vosku odstraníte zbytky peří bez námahy a navíc budete mít škubanou drůbež krásně čistou a hladkou. Použití tohoto praktického vosku přitom není nijak složité. Škubací vosk stačí rozehřát ve vodě na 54-57°C, drůbež do něj ponořit, ihned zchladit ve studené vodě a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupat z těla drůbeže. Vaše peněženka jistě ocení, že je tento vosk možné po ohřátí a přefiltrování používat opakovaně.
Více info
Rozměry balení 50x30x15 cm
Skladem u dodavatele33 ks Odesíláme / k vyzvednutí: Pátek 02.05.2025
K osobnímu vyzvednutí je nutná objednávka z eshopu.
O připravenosti Vás budeme informovat. Teprve pak lze zboží osobně vyzvednout.
2 895,00 Kčs DPH/ ks
2895.00
ks
Škubací vosk HB 25 kg Škubací vosk vhodný k dočištění škubané husy, kachny či jiné vodní drůbeže, s jeho pomocí odstraníte snadno a rychle zbytky peří,  takže budete mít škubanou drůbež absolutně čistou. Škubací vosk je třeba rozehřát ve vodě na 54-57°C, drůbež do něj ponořit, ihned zchladit ve studené vodě a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupat z těla drůbeže. Vosk je možné po ohřátí a přefiltrování opakovaně používat. Balení: 5 plátů (cca 25 kg). Příprava škubacího vosku Vosk je dodáván v plátech po cca 5kg a na běžné škubání doporučujeme použít cca 15 kg. Škubací vosk je nutné nejprve rozehřát ve vodní lázni (v poměru 25% vosku a 75% vody) na 54-57°C nejlépe v termostatickém hrnci, který bude udržovat stálou teplotu. Rozehřátý vosk se nesmí vařit - var neumožňuje rovnoměrné pokrytí drůbeže voskem. Zároveň si připravte druhou nádobu se studenou vodou. Škubací vosk se využívá pouze k dočištění, proto je nutné z drůbeže nejprve odstranit 50-85% peří. Drůbež můžete oškubat ručně nebo využít škubačku na drůbež.  Aplikace Samostatné dočištění probíhá tak, že předškubanou husu, kachnu či jinou vodní drůbež ponoříte na několik sekund do rozpuštěného vosku, vytáhnete, necháte lehce okapat, aby stekl přebytečný vosk a ihned schladíte v nádobě se studenou vodou, aby vosk na drůbeži zatvrdnul. Toto opakujete podle potřeby, a poté vosk se zbytky peří jednoduše oloupete z těla drůbeže. Ideální tloušťka voskové vrstvy by měla být cca 2-3 mm. Po použití můžete vosk znovu zahřát a přefiltrovat přes síto, abyste jej mohli znovu použít. Pozor, vosk velmi rychle tuhne, a proto tento proces musíte provádět rychle. Při práci s voskem jsou nutné ochranné pomůcky - brýle, gumové rukavice a zástěra! Návod ke stažení:A1 logo PDFŠkubací vosk HB 25 kg

Vlastnosti produktu

Vlastnost Hodnota
Rozměry balení 50x30x15 cm

Související výrobky

Pro vytvoření hlídacího psa se musíte přihlásit.

Škubací vosk na dočištění drůbeže po škubaní peří HB 25...

Jaroslav Kundráč
phone734644355

Porovnání výrobků

Porovnat

Zasílat novinky

Zobrazit starší letáky

Chcete od nás dostávat novinky a akční nabídky? Pak neváhejte zaregistrovat Vaši e-mailovou adresu a potvrdit.

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Kontakt

CS Technika s.r.o.
Krkonošská 2912
544 01, Dvůr Králové nad Labem

Telefon: +420 491 114 383
Mobil: +420 733 672 188
E-mail: info@kardanka.cz
Web: www.kardanka.cz

Výhody nákupu u nás

Patříme mezi největší prodejce dílů na zemědělskou techniku.

Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky.

Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.

Možnost vrácení zboží do 14 dnů samozřejmostí. 

Vlastní výroba
hydraulických hadic

Naposledy prohlížené zboží

Nemáte doposud žádné navštívené produkty.